Cum faci sa-ti urce traficul la cer? Faci misto de o vedeta tv pana cand se enerveaza omul si te ia la misto pe post. De doua ori.

Zoso are al doilea blog ca popularitate in Romania (dupa Tolontan) si nu-l poate inghiti pe Mircea in ruptul capului. Cu timpul, sentimentul a devenit reciproc.
Idila dintre cei doi a inceput prin august 2006 cu un post pe zoso.ro: Mircea Badea isi face blog. Aparent, Zoso primeste un mail de la Mircea prin care este rugat sa-l ajute sa-si faca blog. Zoso publica mesajul.
Dupa doua saptamani, Zoso anunta ca a fost victima unei farse.

Badea vede povestea, il ia la misto pe Zoso si da adresa blogului in direct, pe post:

De atunci, Zoso il injura periodic pe Mircea, pana cand omul se enerveaza si iar il da pe post, dar fara adresa de internet de data asta.

Zoso anunta finalul experimentului.
Intre timp, daca dai search pe google.ro dupa “Mircea Badea”, primul rezultat apare de la Wikipedia, al doilea pe jurnalul.ro, iar al treilea pe zoso.ro
Via drojdie.info
Via oradeanul.com

Care e morala povestii? (Ma scuzati, dar nu ma pot abtine sa capitalizez)
Nu mi se pare o idee fericita sa-i lasi pe altii sa-ti faca “imagine” pe internet, sau mai bine zis sa-si faca imagine pe seama ta. Mai bine iti faci tu site (sau blog), macar asa, sa apara primul rezultat pe google atunci cand iti cauta cineva numele
Asta daca nu ti l-a inregistrat deja Vodanet

Comments

4 Responses to “Experiment interesant”

 1. Mircea Badea îşi face blog » zoso’s blog on April 16th, 2007 20:29

  [...] Experiment interesant : Cristian Ionita a scris pe 16 Aprilie 2007, 11:11 pm [...]

 2. zoso on April 17th, 2007 04:24

  imi place morala. e de milioane.

  va salut.

 3. Alex Filip on April 18th, 2007 14:50

  Mie unul mi se par deplasate comentariile domnului Badea din emisiune. Sa nu mai zic de faptul ca viata lui a ajuns subiectul emisiunii; sau poate nu se intampla destule lucruri demne de stiri in Romania si s-a vazut nevoit sa umple timpul de emisie.

 4. drojdie's blog :: Feed-uri RSS din Romania on May 6th, 2007 08:58

  [...] de cabluri electrice- mare voltaj Link is here! http://www.drojdie.info. Iar porno in scoli drojdie.info. Experiment interesant Cum faci sa-ti urce traficul la cer? Faci misto de o vedeta tv pana cand se en…Lume, lume ! Am am creat un mic monstru… Totul a inceput dintr-o joaca a mea aici ! Iar acum sa [...]

Leave a Reply