Idiocracy

Filed Under PR, gafe 

Am vazut iesind atatea replici imbecile din guri platite de mari companii, incat credeam ca am devenit imun. De mai bine de un an, nici un PR nu a mai reusit sa ma everveze. Cei drept, cativa au reusit sa ma amuze copios.

Ei bine, azi m-am enervat. Am aflat “the hard way” ca grupul RTC are un departament care se numeste “credit control”. Baietii astia fac adunari, inmultiri, impartiri si scaderi si au drept de veto atunci cand vine vorba de relatia cu presa.

Varianta scurta:
Trimit o solicitare catre una din companiile grupului pentru a testa cateva produse. Oamenii de acolo raspund super prompt, imi spun ce au si ce nu, stabilim cand trebuie sa le returnez si ramane sa le ridic azi de la depozit. Azi la 12 primesc un telefon: oamenii de la credit control au analizat situatia si au ajuns la concluzia ca valoarea produselor testate este prea mare, asa ca trebuie sa platiti o garantie. Cum adica garantie?! Da, adica ei nu au nici o garantie ca le vor primi inapoi, iar peste baietii de la credit control nu se poate trece.

Fratilor, va rog eu frumos, nu mai puneti contabilii sa faca PR, ca ne strica ziua si ne dau programul de teste peste cap. Sau daca e musai sa ocupati postul ala de PR, explicati-le bre ca fraierii aia care scriu pe IT de ‘nspe ani nu cer produse ca sa le vinda in targ.

Update: Niste oameni cu scaun la cap au sesizat penibilul situatiei, iar oamenii de la credit control s-au intors la operatiile matematice.

Comments

One Response to “Idiocracy”

  1. stefan on July 3rd, 2007 14:22

    Sal,

    Vreau sa sublineiez ca nu e vorba de PR-ul de la RTC. Era un om de la Marketing care a acceasta parghii in necunostiinta de cauza.

    Stefan

Leave a Reply