“Companiile din import, export si distributie care folosesc SeniorERP au depus declaratia 394 inaintea expirarii termenului limita”

Asa incepe un comunicat de presa primit acum 5 minute.

Ce e declaratia 394? Care termen? Cui trimiteti comunicate? Sau ati incurcat listele de mailuri si am primit comunicatul de presa destinat contabililor? Credeti ca am mai citit continuarea?

Comments

2 Responses to “Si de ce-mi spui mie asta?”

 1. Eleodor on July 25th, 2007 11:41

  SAlut Cristian,

  Comunicatul spunea in continuare cateva lucruri despre declaratia 394 si ce e cu termenul limita. De asemenea facea o tipologie minimala a organizatiilor care folosesc sisteme informatice de tip ERP (Enterprise Resource PLanning) si cum au reactionat acestea la un tip de raportare impus de stat. Subiectul este, intr-adevar, la limita dintre contabilitate si software, avand in vedere specificul aplicatiilor de tip ERP, in care cele doua se intalnesc. Daca a fost prea contabil, atunci imi cer scuze.

 2. cristianionita on July 25th, 2007 12:54

  Salutare,
  La cate mesaje primesc intr-o zi obisnuita, daca le-as citi pe toate pana la capat, mi s-ar termina programul inainte sa termin.
  Daca tot trimiti un comunicat de presa, banuiesc ca iti doresti sa-l si vezi publicat. Ideea e sa spui ceva interesant inca de la inceput. Altfel trec mai departe. Daca n-ai nimic interesant de spus, nu mai trimiti comunicatul. Altfel, risti sa vina o vreme cand ai ceva cu adevarat important de spus si sa nu te mai asculte nimeni, ca Niculaita si lupul.
  Din pacate, primesc foarte multe comunicate de genul asta. Nu e cazul sa va cereti scuze. Nu m-a deranjat cu nimic mesajul vostru. E doar un exemplu printre multe altele.

Leave a Reply