Sinucigasi

Filed Under gafe, idiocracy, reclame 

Ma baieti, voi nu v-ati saturat de gaozari care au primit de la taticu MBW de 200 de cai, de fufe cu gipan, de cocalari care au furat prin Italia si se dau cu maneaua la blana, de soferi de Dacia 1300 care si-au facut credit pe 15 ani, si-au luat Logan si conduc de parca ar avea Ferrari, de vanzatori de cartofi in piata care si-au luat permisul pe o roaba de varza? N-ajunge ma cati oameni au omorat astia pe trecerea de pietoni? N-ajunge ma cata coada e la accidente usoare?
Si-atunci de ce faceti ma reclame de-astea cu masini care fac slalom printre camioane? Nu e pacat ma de masinuta asta s-o pozitionati ca dedicata descreieratilor care schimba de zece ori banda in cinci secunde?

getz1-mic.jpg

getz2-mic.jpg

Comments

8 Responses to “Sinucigasi”

 1. Voteaza acest post pe wins.ro on August 1st, 2007 21:28

  Sinucigasi…

  Ma baieti, voi nu v-ati saturat de gaozari care au primit de la taticu MBW de 200 de cai, de fufe cu gipan, de cocalari care au furat prin Italia si se dau cu maneaua la blana, de soferi de Dacia 1300 care si-au facut credit pe 15 ani, si-au luat Logan…

 2. Iulian Enache on August 13th, 2007 09:35

  Nu domnu’ Ionita, nu m-am saturat. De fapt, eu chiar ii respect pe acesti oameni, asa ca te poftesc sa-ti masori cuvintele.

 3. cristianionita on August 15th, 2007 10:26

  Pai sa le organizam un grup de suport ceva, Imbecilii anonimi, sau Taietorii de stalpi, Soferii de Gertz…

 4. Iulian Enache on August 15th, 2007 10:42

  Bai, eu sincer sa fiu, as chema toti posesorii de permise la reexaminare si as pica vreo trei sferturi din ei, adica pe smuciti, pe isterici, pe nerabdatori, pe aia care cunosc legislatia (astia cred ca-s vreo jumatate ca popa).

 5. Alexandru Trelea on August 16th, 2007 13:29

  baieti de la hyundai s-au adaptat situatiei din romania foarte bine … pe ii interseaza doar sa vanda masina nu si ce faci cu ele, daca ai nevoie de service cu atat mai bine :)

 6. Cristescu Bogdan on August 19th, 2007 13:36

  Sunt de acord cu domnu` alexandru, ce treaba are o reclama cu shofatul in romania, sunt sofer cu permis de 4 ani, din provincie, dar jumatate de an am condus in bucuresti. Si vreau sa zic ca daca eu eram shofer “ca la carte” ajungeam cu 3 ore mai tarziu la birou, si numi permiteam sa nu trec linia de tramvai , sau sa uit ca la portocaliul semaforului trebuie sa nu accelerez,.
  Hyundai are noroc ca fac masinile lor sunt ieftine, consuma putin, si plac la design, si romanii asta cauta, bun, frumos si ieftin, si sa fie si cu tenta de lux :)
  oricum urasc curvele care fin de la supt cu masini decapotabile.. sunt din piatra neamt si am vreo 2-3 pe drumurile de aici!

 7. Radu Eftimie on August 28th, 2007 20:42

  Hai cu alte posturi ca se ofileste blogu’. Hai domnu’ ca lumea vrea sa va citeasca :)

 8. Iulian Enache on September 3rd, 2007 17:00

  Asa este, la munca!

Leave a Reply