La sfarsitul saptamanii trecute s-a parafat inca un deal intre presa scrisa si jucatorii online. USA Today va furniza stiri utilizatorilor serviciului de mesagerie instant furnizat de AOL. Noul serviciu a fost creat de InfiniteAgent. Printre altele, utilizatorii AOL AIM vor putea cauta articole aparute in usatoday.com direct din fereasta de messenger. Este disponibil inclusiv un serviciu de news alerts (similar cu cel folosit de google). Detalii aici, cu inregistrare.

Ce au portalurile si isi doresc ziarele? Foarte multi utilizatori. Ce au ziarele si isi doresc portalurile? Continut de calitate. E vorma de continut relevant pentru un public bine definit si foarte multe informatii in exclusivitate.

Comments

8 Responses to “Ce au ziarele si isi doresc portalurile”

 1. Petrisor on April 15th, 2008 06:43

  marele avantaj al portalurilor este ca pot veni cu “ultima ora”, ziarele isi doresc asta dar nu prea se poate. Viitorul suna bine pentru online ;)

 2. Petrisor on April 15th, 2008 06:46

  @Cristian Ionita

  Se fac schimbari in procedura de aprobare a creditelor dedicate persoanelor fizice, in sensul ca aprobarea acestora se va centraliza. Merita un articol in “Financiarul”
  Multumesc. Ce se vrea din aceste centralizari? Raspuns: cat mai putine credite neperformante, dar asta inseamna, pe viitor, si o ieftinire a creditului.

 3. cristianionita on April 15th, 2008 08:21

  @apropo de portaluri. Portalurile (nici macar cele de stiri) nu au echipe de stiri comparabile cu ziarele centrale sau cu televiziunile. Nici pe departe. Apropo de ultima ora: http://www.financiarul.com/live

 4. cristianionita on April 15th, 2008 08:21

  Apropo de credite, despre ce schimbari e vorba?

 5. Petrisor on April 15th, 2008 11:36

  @cristian ionita

  Privitor la credite: timpul de analiza al dosarului de credit va fi mai mare. Nu vor mai face sucursalele analiza dosarului de credit si interogarea IN CRB

 6. Petrisor on April 15th, 2008 11:37

  Chestiunea cu financiarul.com/live, este binevenuta :)

 7. Petrisor on April 15th, 2008 11:38

  Spre exemplu, o prima banca care a luata masura ca totul sa se faca centralizat este BCR.

 8. Petrisor on April 18th, 2008 07:42

  Nu fac reclama, dar merita sa vorbiti de creditul ipotecar de la Raiffeisen, unde are niste caracteristici unice pe piata. Clientul are posibilitatea sa-si aleaga rata lunara la un an sau 3 ani, iar rambursarea anticipata se poate face cu comisionb 0%, daca aceasta se face la aniversare,
  Multam
  Nu sunt angajata Raiffeisen :)

Leave a Reply