Ma lovesc de tot felul de stiri cu pusti emo. De fiecare data, astia ba mor, ba se taie cu lama, ba omoara pe cineva. In penurie de senzational, colegii mei de la rubrica Fapt Divers au casunat pe bietii copii. Pana ieri-alaltaieri, tantalaii nici nu aveau habar ca exista curentul Emo, si, probabil, credeau ca aia pe care ii vedeau pe geamul redactiei cu ochii negri sunt poponari.

A fost suficient sa se arunce doua fete pe geam si emo cei tristi au capatat eticheta de sinucigasi.

Acum li se pregateste eticheta de criminali phihopati: “Hunedoara: Tanar de 16 ani, adept emo, retinut dupa ce si-a ucis fosta prietena”.

Stirea tine capul de afis al stirilor de la ora 5, Dan Diaconescu o sa organizeze o dezbatere nationala la el in garsoniera, un dobitoc o sa faca un proiect de lege si mai e putin pana le interzicem sa iasa pe strada cu negru pe la ochi.

Nu poti pune eticheta faptului ca un pusti de 16 ani i-a taiat gatul prietenei lui de 16 ani, din dragoste. Nu exista etichete pe asa ceva. Dar daca esti tantalau, publici compuneri la gazeta si iti pica asa pleasca de subiect, pui repede stampila: “Criminalul este un EMO!”. Pana la “EMO este un criminal!” nu mai este decat un pas.

Prea multi imbecili limitati ajung sa publice pe prima pagina. Copii, pe voi nu v-a invatat nimeni pana acum ca diferit nu inseama rau? Cuvantul toleranta va spune ceva in alt context decat asociat cu casa de?emo

Reblog this post [with Zemanta]

Comments

2 Responses to “Emo este un criminal!”

  1. Mele on December 15th, 2008 18:56

    De acord cu tine. Gandim foarte schematic si dupa principiul cauzalitatii. Vorbim de niste adolescenti aici in cautareea identitatii sau e prea grea povara asumarii educatiei si intelegerii lor?

  2. ss on January 6th, 2009 14:26

    dar tie iti place sa vezi asa ceva domnule jurnalist?? ce ii indeamna pe acesti copii nevinovati sau diferiti cum le spui u… sa ajunga in halul asta??? ti`ar place ca FATA dumneavoastra sau Baiatu sa ajunga in halul ala???

Leave a Reply