Idiocracy
Image via Wikipedia

Internele n-au fost dernjate ca le-am scos la vanzare lista ziaristilor acreditati, asa ca-mi incerc norocul si cu MCSI, recte ministerul de resort pentru comunicatii.

Pai bine bre, dupa ce s-a facut vanatoare de spammeri, dupa ce i-ai ars pe rug in piata Constitutiei, trimiti comunicate de presa cu toti destinatarii gramada, la vedere in campul To:

Tocmai biroul de comunicare al Ministerului Comunicatiilor nu stie sa comunice civilizat pe net. Ce e aia BCC? Dati repede o cautare pe Google pana nu se prind spammerii ca sunteti habarnisti si va trimit 3 milioane de mesaje pe zi la adresele de mail cumparate de la mine cu un cent bucata :)

Reblog this post [with Zemanta]

Comments

2 Responses to “Vand baza de date cu ziaristi acreditati la Ministerul Comunicatiilor”

  1. Ion on May 19th, 2009 16:28

    Pai ce sa faca spammerii cu o mana de ziaristi romani? Poate s ale trimita spam sub forma de comunicat de presa:

    “Tocmai am lansat un botnet de malware din zona EMEA. Estimam o cota de piata de 85%, si pregatim un plan de reducere a cheltuielilor prin eliminarea calculatoarelor cu banda mai mica de 128 de k, pentru a contrabalansa efectele crizei economice”

    Asta da comunicat… cine spunea ca in spam nu exista transparenta?

  2. Mircea Popescu on May 23rd, 2009 15:51

    - Dumneavoastrã, ca specialist, spuneþi-ne ce trebuie sã facem de Sãrbãtori? Specialist în ce, Doamne, iartã-mã? Dar mai ales ce poate sã însemne acest “trebuie” colectiv, cînd lumea a trecut atît de mult în ultima vreme de la un ritual al tuturor, la o sãrbãtoare a fiecãruia?

Leave a Reply